Freija_Rovaniemi_PrimaCat

Kissan ruokinta on taitolaji, ja siksi kuuntelimme PrimaCat-valikoimaa suunnitellessamme parhaita asiantuntijoita: suomalaisia kissanomistajia. Kissat voivat olla syömisen suhteen nirsoja, mutta parhaimmillaan ruokailu on yhteenkuuluvuuden ja välittämisen hetki kissalle ja sen omistajalle. Vaali arvokkaita hetkiä ja tarjoa kissallesi ruokaa, joka tekee sille hyvää: PrimaCat-tuotteet sisältävät runsaasti lihaa, eivätkä lainkaan vehnää tai lisättyä sokeria. Sarjassa on saatavilla myös täysin viljattomia vaihtoehtoja. Euroopassa valmistetut PrimaCat-tuotteet löydät helposti samoista kaupoista kuin muidenkin perheenjäsenten ruoat.

PrimaCat tuotteet ovat kahvilamme valikoimassa, joten klikkaa ja katso Kissakahvila Freijan aukioloajat ja tule hakemaan herkut kissallesi!

PrimaCat kuivaruoka Rovaniemie

PrimaCat-kuivaruoat

PrimaCat-kuivaruoat sisältävät lihaisia ja maistuvia vaihtoehtoja kissasi jokaiseen elämänvaiheeseen. Reseptit sisältävät runsaasti eläinproteiinia sekä ovat vehnättömiä ja maissittomia. Kaikki PrimaCat-kuivaruoat ovat täysravintoa ja sopivat tarjoiltavaksi sellaisenaan, mutta suosittelemme täydentämään kissan ruokavaliota myös säännöllisesti märkäruoalla. 

PrimaCatin kokonaan viljaton Grain Free -kissanruokasarja on kehitetty kissanomistajien toiveesta. Viljat on kuivaruoassamme korvattu vaihtoehtoisilla hiilihydraatin lähteillä, jotka sopivat usein myös herkkävatsaisille kissoille. Ruoan runsas liha- ja energiapitoisuus antaa virtaa myös hieman aktiivisimmille kissoille.

Primacat annospussit Rovaniemi

PrimaCat-annospussit

PrimaCat Fillets -kissan märkäruokasarja sisältää aitoa filelihaa, ripauksen riisiä ja kissalle elintärkeää vettä tai hyytelöä. 100 % luonnolliset fileeannospussit sopivat mainiosti herkutteluhetkiin ja tarjoiltavaksi täysravinnon oheen. PrimaCat-tuotteet ovat vehnättömiä eivätkä ne sisällä lisättyä sokeria.

PrimaCat Soup -keittoannospussit sisältävät runsaasti herkullisen houkuttelevaa lientä sekä 100 % aitoa, mehukasta kananlihaa tai tonnikalaa. Lisäksi reseptimme on sokeriton ja viljaton, mikä tekee PrimaCat Soupeista ainutlaatuisen keittovaihtoehdon markettien kissanruokahyllyssä. Soup-sarjan täydennysravinnot
sopivat erinomaisesti annettavaksi kuivaruoan ohessa, maistuvuutta ja kissan nesteensaantia lisäämään.

Erittäin lihaisa ja viljaton PrimaCat Classics -märkäruokasarja on valmistettu Euroopassa ja sisältää niin herkullisia kastike- kuin hyytelömakuvaihtoehtoja. PrimaCat Classics -märkäruoka sopii erinomaisesti kissan jokapäiväiseen ruokintaan ja se sisältää kaikki kissan tarvitsemat ravinteet sekä runsaasti lihaa tai kalaa.

PrimaCat kissanmakkara Rovaniemi

PrimaCat-kissanmakkarat

PrimaCat-kissanmakkarat ovat uudenlaisia tulokkaita päivittäistavarakaupan kissanruokahyllyllä! Sopivan annoskokonsa ja kätevän pakkauksensa vuoksi makkara on helppo tarjoilla kerta-annoksena. Kissanmakkaroissamme on lihaisa koostumus ilman turhia täyteaineita.

Kissan herkut Rovaniemi Primacat

PrimaCat-herkut

Paitsi ensiluokkaista ruokaa, kissa ansaitsee myös herkutteluhetkensä. Palkitse kissaasi hyvillä mielin PrimaCat-sarjan herkuilla vaikka joka päivä! Sarjasta löydät useita makuvaihtoehtoja monissa eri muodoissa, joista jokainen kissa löytää varmasti suosikkinsa. Pienellä ripauksella kissan lempiherkkua saattaa saada myös täysravinnon maistumaan paremmin – kissan ruokkiminen on taitolaji!

Rovaniemi kissanhiekka kissan tarvikkeet PrimaCat

PrimaCat-kissanhiekat

Laadukkaat PrimaCat-mikrokissanhiekat ovat kissanhiekkojen aatelia. Laadukas hiekka kontrolloi hajuja ja tekee hiekkalaatikon siivoamisesta nopeaa. Hiekan raaka-aineena on joko valkoinen kalsiumbentoniitti tai harmaa sodiumbentoniitti. Hiekat ovat erittäin imukykyisiä ja muodostavat kiinteän, helposti siivottavan paakun. Hiekka on riittoisaa, sillä koko hiekkaa ei tarvitse vaihtaa - poistat vain paakun! Lähes pölyämätön hiekka ei herkästi leviä hiekkalaatikolta ympäriinsä. Molemmista hiekoista on saatavilla kevyesti hajustettu sekä hajustamaton versio.