Kissakahvila Freija Rovaniemi logo
__CONFIG_widget_menu__{"menu_id":"4","uuid":"m-16ac0d22724","dir":"tve_horizontal","dropdown_icon":"style_1","mobile_icon":"style_1","template":"-1","template_name":"Basic","unlinked":[],"icon":{"top":"","sub":""},"top_cls":{"main":"c-double"},"layout":{"default":"grid"},"actions":[],"images":[],"img_settings":[],"mega_desc":"e30=","tve_shortcode_rendered":1}__CONFIG_widget_menu__

Kahvila Rovaniemen keskustassa

Löydät meidät osoitteesta Rovakatu 25-27, Rovaniemi

Kissakahvila Freija aukioloajat

Maanantaista perjantaihin klo 12.00-18.00
Lauantaisin klo 12.00-17.00
Sunnuntaisin suljettu

Maailman pohjoisin kissakahvila, Kissakahvila & Paahtimo Freija avattiin Suomessa, Rovaniemellä heinäkuussa 2018. 

Alusta asti tavoitteenamme oli tarjota erityisen kahvilakokemuksen lisäksi kaupungin parasta kahvia, joten tänä kesänä laajentuneen kahvipaahtimomme myötä valikoimastamme löytyy monenlaisia korkealuokkaisia tuorepaahdettuja kahveja eri puolilta maailmaa. Voit lukea lisää Kissakahvila Freijan kahveista klikkaamalla tästä.

Leivonnaiset ovat kaikki kotitekoisia ja laktoosittomia. Sekä suolaisesta että makeasta löytyy gluteeniton vaihtoehto. Vegaaninen brownie tarjoillaan halutessanne vegaanisella vaniljakastikkeella tai vegaanisella kermavaahdolla. Erikoiskahvit saa myös kasvimaitoihin valmistettuina.

Jäätelömme on ruotsalaista SIA-jäätelöä. SIA-jäätelö valmistaa jäätelönsä tuoreesta kermasta ja korkealaatuisista raaka-aineista. Makuvaihtoehtoja on paljon, ja valikoimasta löytyy myös laktoositonta ja vegaanista jäätelöä. 

Kahvila Rovaniemi
Kahvila Rovaniemi limonadit
Kahvila Rovaniemi leivokset
Kissakahvila Rovaniemi
Rovaniemi Kahvila
Rovaniemi kahvila keskustassa
Rovaniemi keskusta kahvila
Kahvipaahtimo Rovaniemi